Uncategorized

Salihli TSO, Meclis Başkanlığı için birim oluşturdu

Salihli OSB’nin 21 yıldır kullandığı ve kendi yerine taşınmasıyla boşta kalan ofisler Meclis Başkanlığı makamı olarak düzenlendi. Meclis Başkanı ve Meclis Divanı biriminin açılışı için küçük bir seremoni gerçekleştirildi.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın binasında 21 yıl faaliyet gösterdikten sonra geçtiğimiz yıl kendi idari binasına taşınan Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nin boşalttığı alan, Salihli Meclis Başkanlığı birimi olarak düzenlendi. Meclis Başkanlığı makamı ve Meslek Komiteleri toplantı Salonu’ndan oluşan birim için Ocak ayı olağan meclis toplantısı öncesinde küçük bir açılış seremonisi düzenlendi.
Salihli TSO Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, açılış kurdelesi Meclis Başkanı Süleyman Oral, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve Oda’nın eski dönem meclis başkanlarından Şükrü Oral tarafından kesildi.
Seremonide kısa bir konuşma yapan Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel, Meclis Başkanı ve Meclis Divanı’nın kullanımına tahsis edilen birimin, mekan konusunda önemli bir eksikliği gidereceğini söyledi. Yüksel, şunları söyledi:
“Salihli TSO’nun yüzde 25 oranında hissedarı bulunduğu Salihli OSB, kuruluş aşamasından geçtiğimiz yıla kadar odamız bünyesinden hizmetlerini sürdürdü. Yeni idari binasının hazırlanmasından sonra da geçtiğimiz yıl kendi yerine taşındı. OSB’den boşalan ofisler ihtiyaç doğrultusunda Meclis Başkanlığı birimi olarak tefriş edildi. Toplantı masasının da bulunduğu kısım Meclis Divanı ve Meslek komiteleri toplantıları için kullanılacak. Hayırlı olmasını temenni ederiz.”
Salihli TSO’nun halen faaliyet gösterdiği Eski Cami Mahallesi’ndeki 3 katlı hizmet binası 2005 yılında dönemin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztekin zamanında açılmış ve o zamanlar yeni oluşum aşamasında bulunan Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne buradan bir ofis tahsis edilmişti. Geçtiğimiz yıl kendi idari binasına taşınan Salihli OSB Müdürlüğü, üyelerine yönelik hizmetlerine buradan devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir