Uncategorized

“SALİHLİ İŞÇİ GÖÇÜ ALIYOR”

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Lidya Sardes Otelde iftar programı düzenledi.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu tarafından düzenlene iftar yemeğinde sanayiciler hem iftarlarını açtılar hem de kendi aralarında OSB’nin sorunlarını ve hedeflerini konuşma fırsatı buldular.

Salihli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir iftarın ardından yaptığı konuşmada, OSB’nin dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgiler verdi. Demir; “Bundan 24 yıl önce temeli atılan Salihli OSB bu güne kadar büyük bir ilerleme gerçekleştirerek birçok İl ve İlçeye örnek oldu.

SALİHLİ OSB EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Şuan ki istihdam rakamları dikkate alındığında Manisa’da en büyük ikinci OSB’si olma yolunda diyebiliriz. Bu güne kadar işçi göçü veren Salihli, OSB’nin sayesinde çevre ilçelerden işçi temin ediyor. Birinci etapta doluluk oranının yüzde yüze ulaşmasının ardından ikinci etap da yatırımcılara tahsis edildi. Yatırımlar burada da hızla ilerlemekte. Hedefimiz en kısa zamanda üçüncü etap için projelendirme çalışmaları.
Son günlerde Salihli OSB’de yeni yeni işletmelerin üretime geçtiğini belirten Mehmet Demir; “Biz sanayiciler Salihli OSB’de yaptığımız üretimle bölgesel ve yöresel olarak ekonomik çarkları döndürürken, bölgenin iş istihdamına da önemli katlı sağlıyoruz. Salihli OSB olarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

SALİHLİ İŞÇİ GÖÇÜ ALIYOR

Salihli OSB’nin iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Ceylan, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, OSB Müdürü Çağrı Duygu, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir