Gündem

DR. CEMAL YILDIZ’A SON GÖREV

Salihli’de Medigüneş hastanesinde Gastroenteroloji uzmanı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yakalandığı COVİD-19 korona virüsü nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Cemal Yıldız (63) hastane önünde düzenlenen anma programında dualarla anıldı. Anma Programına Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, İlçe Müftüsü Adem Karakelebek, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, Özel Salihli Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Hakan Duran, Salihli Özel Can Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Aytuğ Aksan, Medigüneş hastanesi sağlık çalışanları, eşi ve çocukları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından törende konuşma yapan Salihli Medigüneş Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Seçkin Meriçeli, “10 yıldır hastanemizde görev yapan Dr. Cemal Yıldız bu süreçte hastaları ve meslektaşları tarafından sevilen kibarlığı babacanlığı ile gönüllerde taht kurmuş bir hekim, acımızı tarif etmek çok zor. Bundan sonra bize düşen görev kendisini en iyi şekilde anmaktır. Boşluğunu doldurmak çok zor” dedi.

Özel Medigüneş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Bekir Yasa ise yaptığı konuşmada, “Biz Medigüneş Hastanesi olarak bir hekimimizi değil dostumuzu, arkadaşımızı kaybettik. Çok iyi bir insandı Allah rahmet eylesin” dedi.

Anma programında Medigüneş hastanesi ve Tüm sağlık çalışanlara başsağlığı dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda konuşmasında şu sözlere yer verdi; “İlçemizin tek Gastroenteroloji uzmanı doktorumuz Cemal Yıldız’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir