Uncategorized

Başkan Dutlulu Berber Ve Kuaför Esnafına Destek Paketi Dağıttı

Pandeminin başlaması ile birlikte zor günler yaşayan berber ve kuaför esnafının yanında olan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ekonomik olarak zor zamanlar geçiren esnafa yeniden destek paketi dağıtımına başladı.

Pandemi döneminin ardından bir de ekonomik sıkıntı ile maliyetleri artan berber ve kuaförlere destek amacıyla içerisinde havlu, ustura, kolonya, şampuan ve traş sabunu bulunan destek paketlerini, tek tek esnafları gezerek dağıtan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu zor dönemde berber ve kuaför esnafına bir nebze de olsa destek olmak istediklerini ifade eden Başkan Besim Dutlulu, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durum herkesi etkilediği gibi berber ve kuaför esnafımızı da olumsuz etkiledi. Biz de Akhisar Belediyesi olarak, imkanlarımız ölçüsünde berber ve kuaför esnafımızın yanında olmak istedik ve hazırladığımız destek paketlerimizin dağıtımına başladık. Merkez ve kırsal mahallelerimizdeki tüm berber ve kuaförlerimize bu destek paketimizi ulaştıracağız. Esnafımıza bir nebze de faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Dutlulu, destek paketlerinin mahalle mahalle dağıtılacağını belirtirken, destek paketi alan berber ve kuaförler Başkan Dutlulu’ya teşekkür ederek, Akhisar Belediyesi’ni her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir